Tečaji za odrasle

» KOLIKOR JEZIKOV ZNAŠ, TOLIKO LJUDI VELJAŠ! «

Spoštovani,
Znanje tujih jezikov postaja konkurenčna prednost, kjer koli delujemo. Na naši šoli imamo individualni pristop tudi v skupini do vsakega udeleženca, tako da se boste z lahkoto naučili tujega jezika in z vztrajnostjo pridobili certifikat, ki ima mednarodno veljavo pri delodajalcih in v šolah.

VPIS RAZPISNEGA TEČAJ TUJEGA JEZIKA

Razpisne prijave za v skupino tujih jezikov zbiramo vsako leto do 15.septembra. Kandidati naredijo osnovni preizkus znanja za uvrstitven nivo na naši spletni strani UVRSTITVENI TEST. Po testiranju uvrstitveni nivo tudi v prijavnico vpišite. V kolikor je dovolj udeležencev se tvori skupina s približno enakim znanjem.

Razpisni tečaj v skupini (do največ 12 oseb)

Tečaj poteka na sedežu podjetja IZZA d.o.o., Ljubljanska c. 42, Slov. Bistrica. Vpise in začetke tečajev imamo vsako leto zadnji teden septembra in zadnji teden februarja. Tečaji so 60-urni in potekajo enkrat v tednu, v trajanju od 3 do 4 pedagoške ure. Od enega do drugega srečanja je potrebno vsaj 2 do 3-triurno samostojno učenje, da se lahko nadgrajuje snov po učnem načrtu. Predlagamo, da za pasivno znanje jezika obiskujete vsaj 4 tečaje po 60 ur, to je časovno dve leti.

Vpišete se lahko:

  1. preko spletne strani jezikovne šole Izza;
  2. preko zloženke, v kateri je vpisni list
  3. na sedežu podjetja IZZA d.o.o., Ljubljanska cesta 42, 2310 Slovenska Bistrica.
  4. Evidenčni vpis ob zaključku šolskega leta - za naslednje šolsko leto, velja za naše stalne obiskovalce tečajev.

Če imate dodatna vprašanja, nas lahko obiščite vsak delovni dan od 8. do 15. ure. Na vsa vprašanja vam bo odgovorila naša strokovna direktorica Zlatka Dreo, ki je dosegljiva na telefonskih številkah 02 843 2065 in 031 653 249 ali po e-pošti zlatka.dreo@izza.si.

V ceni je zajeto: poučevanje, gradivo, testiranje, potrdilo o uspešno opravljenem izpitu in individualna osebna analiza osvojenega znanja. CENIK!

MNENJA STARŠEV

Prijava na novice

Bodite obveščeni o novih seminarjih.