Mnenja

Mnenja staršev otrok v skupini

Sintija in Katja obiskujeta šolo IZZA že nekaj let in sem izredno zadovoljna s strokovnostjo, profesoricami in pridobljenim znanjem. Uspeh je zagotovljen ampak nič ne pride čez noč, vztrajati je potrebno, da so rezultati opazni in zadovoljstvo je obojestransko. Ta naložba za otroka je danes temelj za razvoj osebnosti, njegovih kompetenc in razvoj otrokove kariere. Priporočam vsem, ki želite otroku zagotoviti lepšo prihodnost.

Marina Kranjčec

 

Vašo šolo so nam svetovali dobri prijatelji in zaradi podobnih razlogov smo vas poiskali tudi mi. Najbolj nam je pomembno to, da otroku učenje tujega jezika postane všeč. Motivacija je odlična in uspeh sledi, saj vsi želimo najbolje za naše otroke... Tečaji so zelo dobro organizirani in vse je tako kot ste nam na začetku obljubili. Prijetni profesorji in red. Hčerki Anika in Maja sta z največjim veseljem redno obiskovali ure angleščine in z doseženim znanjem smo zadovoljni. Veselimo se zaključnega piknika in novih uric v septembru!

Družina Kropf

 

Niko smo vpisali v tečaj tujega jezika po priporočilih staršev, katerih otroci so že obiskovali zasebno šolo. Z veseljem že tretje leto obiskuje tečaj tujega jezika, saj sama vidi, koliko znanja ima v primerjavi s svojimi sošolci. S strokovnostjo in dobrim predavanjem predavateljic sem izredno zadovoljna, kar se izkazuje pri znanju naših otrok.

Valerija Jurše

 

Imam to srečo, da sta obe hčerki, Janja in Maša, vpisani v vaš jezikovni tečaj in želela bi povedati tudi ostalim staršem, da jima pridobljeno znanje zelo pomaga pri učnem uspehu. Je pa res, da je za učenje tujega jezika potrebno veliko volje otrok in želja staršev ni dovolj. Če se otroci ne želijo učiti, jih starši v to ne moremo prisiliti. S pomočjo vaših dobrih učiteljev je pa dosti lažje, saj znajo otroke motivirati in zato radi obiskujejo vašo šolo. Našo Mašo dodatno motivira želja, da bi šla v tujino, zaveda pa se, da bo to možno le z znanjem tujega jezika. Mednarodni izpiti predstavljajo za otroke nek cilj in ko ga dosežejo, so zelo zadovoljni. Janja pravi, da je bil izpit na enaki ravni, kot ga je naredila v Angliji (gre za B1).

Irena Ahej

 

Najini hčerki je na tečaju predvsem všeč to, ker se snov podaja drugače kot v šoli. Ni primerjave, saj se prilagajate znanju vsakega otroka, jih pa tudi razvajate tako, da nimajo odpora do učenja.

Suzana in Kristian Lah

 

Ste kvalitetna šola, ki se veliko posveča konverzaciji, kar je osnova za dobro znanje tujega jezika. V vaši šoli se gradijo dobri odnosi med sovrstniki in učiteljico, da naš otrok rad obiskuje tečaj.

Helena in Vojko Leskovar

 

Za vaš tečaj smo se odločili zaradi zelo dobrih priporočil staršev, katerih otroci so že obiskovali tečaj in se veliko naučili. Dobre rezultate dosegate predvsem zaradi posebnega pristopa in dobrih predavateljic. Otroke razvajate ob vsakem srečanju s sladkarijami in občasno z darili. Z vsem tem dosegate neverjetno motivacijo za delo.

Barbara Justinek

 

Naš Gašper je v zadnjem letu pridobil zavidljivo raven znanja iz tujega jezika. Z bratrancem, ki že več let obiskuje tečaje, se že lahko pogovarja. Napredek je viden zaradi aktivnega izpopolnjevanja besedišča, govorno in pisno.

Zvonko in Petra Zajc

 

Otroci so pridobili veliko znanja zaradi dobre izbire predavateljice, zaradi načina dela so prišli do bogatega besedišča, lepo opremljen prostor pa je pogoj za sproščeno vzdušje v manjši skupini. Vse omenjeno daje otroku željo po novem znanju in ponovnih srečanjih.

Tatjana Sodin

 

Sina vam zaupam zaradi želje po osvajanju znanja tujega jezika. Iz prvih izkušenj z vami ugotavljamo, da so otroci izjemno uspešni. Posebej pa nam je všeč profesionalnost in strokovnost predavateljice.

Ga. Vrečko Klančnik

 

Zaupamo vam, saj smo ugotovili, da je naš otrok pridobil veliko znanja iz tujega jezika v kratkem času. Vsem staršem priporočam vašo šolo, če svojemu otroku želijo dobro v življenju. V znanje tujih jezikov je potrebno investirati, saj se jim bo to v življenju obilno obrestovalo.

Bojana in Boris Šlamberger

Mnenja zaključenih skupin v podjetju

Prednost učenja tujih jezikov izvedenih s strani IZZE je v tem, da se individualno prilagajajo slušateljem, glede njihovega znanja, prilagajajo času, ki ga imajo slušatelji na razpolago. V bistvu se udeleženci tečajev tujih jezikov naučijo to, kar potrebujejo pri svojem delu.

Zdenka Obad, organizator izobraževanj v GKN Driveline d.o.o. Zreče

Mnenja individualcev

IZZA d.o.o. skupaj s svojimi strokovnimi sodelavci nudi resnično kvalitetno, hitro in učinkovito učenje tujih jezikov, v kar sva se prepričala tudi midva s sinom, saj so Vida v zelo kratkem času uspeli pripraviti na kar tri strokovne izpite na British Councilu. S tem je Vid že napravil prvi korak k uresničitvi svojih želja (študij v tujini) in pravi, da mu brez pomoči IZZI-nih strokovnih sodelavcev in prijetno urejenih poslovnih prostorov, ki kar sami kličejo k znanju, to ne bi uspelo. Hvala za tako velik koš znanja! IZZA - LE TAKO NAPREJ!!!

Tatjana in Vid Janša, 
Vid je star samo 16 let in je že pridobil za stalno veljaven certifikat na UNIVERSITY OF CAMBRIDGE, nivoja C1 (znanje drugega materinskega jezika)

Za vašo šolo za tuje jezike sem se odločila na podlagi ponudbe oziroma reklame, ki jo je sin prinesel iz šole. Smo pa bili potem zelo zadovoljni, predvsem s predavateljicami in s tem, kako ste se prilagodili našim potrebam. Hvala za dobro šolo in dobre učitelje, ki jih imate.

Saša Grah, SG AUTOMOTIVE d.o.o. Slovenske Konjice

 

Tečaj poteka v zelo lepo urejenih prostorih. Okolje je mirno in tiho, primerno za učenje. Znanje učiteljice je na visoki strokovni ravni in pri tečaju smo se odlično ujeli. Rad bi pohvalil celoten izobraževalni proces in tečaj v vaši hiši upam priporočiti vsakomur.

Jožef Klajnšek, BAUMÜLLER DRAVINJA, d.o.o. Slovenske Konjice

Mnenja prevajanja in tolmačenja

V veselje in zadovoljstvo mi je, da imamo tako izjemnega poslovnega partnerja kot je IZZA d.o.o.. Postavljate višja merila, kot jih lahko pričakujemo. Z vašimi aktivnostmi – prevod priročnika in tolmačenjem - ste pomembno prispevali k uspešni izvedbi naših delavnic.
Stremite k uspehu, popolnosti in doseganju definiranih ciljev. Za vas ni nič nedosegljivo in uspeh ni nikoli dokončen.
Odraža vas profesionalnost, disciplina, prijaznost in vztrajnost.
Ključ za takšen uspeh nam je v podjetju poznan, predvsem z vidika zavedanja, kako pomembnega poslovnega partnerja imamo.
Želim vam in vaši ekipi izraziti iskreno priznanje ter zahvalo za vaš trud, pripravljenost in angažiranost.

Sandra Zupanec,
Direktorica CARTHAGO d.o.o., Odranci

Prijava na novice

Bodite obveščeni o novih seminarjih.