Članki

Učenje tujega jezika je velika naložba v prihodnje

UČENJE TUJEGA JEZIKA JE VELIKA NALOŽBA ZA PRIHODNJE

PRIDOBITEV MEDNARODNEGA CERTIFIKATA IZ ANGLEŠČINE

NA ZASEBNI ŠOLI IZZA

Znanje več različnih tujih jezikov, je v zadnjih desetih letih postalo že nuja. To je postalo obvezna kompetenca pri skoraj vseh poklicih, če želimo uspeti in udobno živeti. Iskalcem zaposlitve, kateri ne obvladajo niti enega samega svetovnega jezika se zelo slabo piše. Saj uspešna slovenska podjetja poslujejo samo s tujino ali so lastniki tujci.

Zato je zgodnje učenje tujega jezika obveza vsakega starša, kateri želi dobro svojemu otroku.

Starši kateri vpisujejo svoje otroke na Zasebni šoli IZZA d.o.o., se vsega navedenega, še kako zavedajo. Vedo tudi, da le edino priznani mednarodni izpiti pri svetovno znanih zastopnikih veljajo za verodostojnost o znanju tujega jezika.

Na zasebni šoli IZZA beležijo vsako leto večji vpis otrok v tečaje angleščine in nemščine, letos bo tečaje zaključilo 238 otrok in odraslih na sedežu šole in v organizacijah.

Letos so pridobili edini na štajersko prekmurskem področju znak srebrnega partnerja po programu Addvantage BRITISH COUNCIL, kateri je zastopnik za izvedbo mednarodnih izpitov CAMBRIDGE ENGLISH. Le te mednarodni izpite priznavajo v 160 državah vsi delodajalci in šole. Pridobljeni mednarodni izpit velja za vso življenje.

V mesecu marcu so na zasebni šoli imeli veliko čast podeliti mednarodne izpite nivoja FCE - to je na ravni B2 ali mature na višji ravni iz angleščine, katerega so si ga pridobile le redke vztrajne udeleženke, katere šele čez 4 leta čaka matura.


Image title

Od leve proti desni so se vpisale v zlato knjigo znanja: Tina Koban, Maja Šega, Katja Ačko in Fiona Jožefa Jovič, katera je tudi letos še pridobila mednarodni izpit iz nemščine nivoja C1 v Gradcu.

Vsi članki

Prijava na novice

Bodite obveščeni o novih seminarjih.