Članki

Diplome leta 2014

MEDNARODNI IZPITI ZA TUJE JEZIKE

Učenje tujih jezikov je postala nuja, saj službo dobi le tisti, ki govorijo tekoče angleščino in nemščino. Vsako znanje še dodatnega drugega jezika je velika konkurenčna prednost pri iskanju zaposlitve.

Pri izbiri popoldanskih aktivnosti, se je staršem težko odločati, kakšne aktivnosti naj otroci obiskujejo.

Vsaj pri polovici želenih aktivnosti se vprašajte:

«Kaj bo mojemu otroku koristilo, da mu bo lažje v življenju čez 15 in 25 let ?«

Trend v izobraževanju in zaposlovanju nas sili, da naši učenci, študentje, izobražen kader in delavci iščejo možnosti in priložnosti v sosednji Avstriji ali Nemčiji in Švici. Časi, ko ste delovno mesto ali študijsko mesto na Univerzi dobili s slabim oz. pomanjkljivim znanjem nemščine so mimo. Delodajalci zahtevajo tekoče znanje tujega jezika (nivo B2) oz. Univerza v Grazu zahteva odlično znanje tujega jezika (nivo C1). Samo za primerjavo opravljena matura iz nemškega jezika doseže nivo B2.

Zato podjetje IZZA aktivno sodeluje z avstrijskim inštitutom, kjer se izvajajo mednarodni izpiti ÖSD-Prüfungen, na vseh nivojih, ki so vstopnica za študij v tujini. Brez tega izpita se v tujini (Graz) ne morete vpisati, kot reden študent, kar pomeni, da morate obiskovati leto dni tečaj nemščine, opraviti izpit,na katerega uspešno pripravlja tudi podjetja IZZA in tako izgubite 1 študijsko leto. Z našimi tečaji in kontinuiranim učenjem pri nas se boste izognili tej težavi in lahko redno in brezskrbno začeli s študijem v tujini.

Image title


Letošnji dobitniki certifikatov iz nemščine, od leve proti desni: Fiona Jovič B2, Urška SagadinA2, Ajda Kleindienst A2, Matic Kuhl A2, Matic Gajšek A2, Rok Bratkovič A2, Mihael Bukvič B2. Na fotografiji ni Luka Štukl A2 in Sara Urbič A2.

Na tej podelitvi so dobili mednarodno priznanja iz Moskve, za ruski jezik: Mihael Bukvič nivo B2 in Aleksander Sledič.


Image title


Mednarodni izpit mednarodni izpit iz angleščine, podeljen od University of Cambridge B1 so sprejeli, od leve proti desni so: Maruša Pinter, Tina Koban, Nika Juhart, Fiona Jožefa Jovič, Katja Ačko, Barbara Kubot (A2), Sara Urbič, Maja Šega, Nika Bizjak. Manjkata: Filip Justinek, Ajda Kleindienst.

Vsi članki

Prijava na novice

Bodite obveščeni o novih seminarjih.