Članki

Članek Štajerc

UČENJE TUJEGA JEZIKA JE VELIKA NALOŽBA ZA PRIHODNJE

SAMO ZA TISTE, KI HOČEJO VEČ!

Podelitev mednarodnega certifikata iz rok angleške veleposlanice Sophie Honey,

na Zasebni šoli tujih jezikov v Slov. Bistrici.

Z visoko gostjo angleško veleposlanico Sophie Honey, je prišla tudi Tina Skočaj, katera zastopa British Council, kjer se iz cele Slovenije opravljajo mednarodni izpiti

Cambridge English za angleščino. Podelitve so bili deležni otroci, več letni obiskovalci tečajev angleškega jezika nivoja FIRST, kar je primerljivo z nivojem B2(nivo mature v gimnaziji), seveda so prejemniki certifikatov kar nekaj let mlajši od maturantov.

Letos je na tej zasebni šoli bila že druga podelitev certifikatov, v juniju je mednarodni certifikat Preliminary nivoja B1(nivo 2.letnika gimnazije), prejelo 16 otrok.

Zasebna šola IZZA, deluje že od leta 2005 in postaja največja zasebna šola tujih jezikov v Podravju in v Sloveniji. Na tečaje prihajajo otroci in odrasli: iz Maribora, Makol, Dramlj, Slov. Konjic, Celja in največ iz Slov. Bistrice. Na zasebni šoli IZZA beležijo vsako leto večji vpis otrok v tečaje angleščine in nemščine, letos bo tečaje zaključilo 238 otrok in odraslih na sedežu šole in v organizacijah. Predavatelji pripravljajo za otroke posebne programe, ki se popolnoma razlikujejo od dela v šolah. Otroci do 9 leta starosti se naučijo, čim več besed. Nato pa se začne učenje in priprave za mednarodne izpite na UNIVERSITY of CAMBRIDGE in GOETHE INSTITUT – u. Starši, ki se zavedajo, da bo vedno težje najti tržno nišo za preživetje, vlagajo v praktična in življenjsko uporabna znanja svojih otrok. Zavedati se je potrebno, da bodo otroci, ki bodo čez 5 let iskali zaposlitev, delo dobili le, če bodo aktivno obvladali vsaj 2 do 3 tuje jezike - meje so odprte. Pridobivati znanje tujega jezika samo v šoli je premalo - spomnite se vašega pridobljenega znanja tujega jezika!

BRITISH COUNCIL, kateri je zastopnik za izvedbo mednarodnih izpitov CAMBRIDGE ENGLISH. Le te mednarodni izpite priznavajo v 160 državah vsi delodajalci in šole. Pridobljeni mednarodni izpit velja za vso življenje.


Vsi članki

Prijava na novice

Bodite obveščeni o novih seminarjih.